Whiskeysaus met echte whiskey

Laat de saus ten minste 30 minuten afgedekt in de koelkast staan om de smaken goed te laten inwerken.

Romige kappertjesdressing

Laat de saus ten minste 30 minuten afgedekt in de koelkast staan om de smaken goed te laten inwerken.

Tartarensaus

aat de saus ten minste 30 minuten afgedekt in de koelkast staan om de smaken goed te laten inwerken.

Warme zoetzure kokommer

Een zeer verassend recept! Doordat de komkommer warm wordt gemaakt, wordt de smaak iets nadrukkelijker.
De heerlijke oorsters getinte saus maakt de komkommer ook nog eens extra pittig.

Voor de tomaatjes kan je gebruik maken van elke soort die je lekker vindt. Er is volop keuze bij de groenteboer en de supermarkt

Maïs zit boordevol vitaminen, maar vooral vezels. Ik heb bij dit recept gekozen voor een kant-en-klare kruidenboter, maar natuurlijk is een zelf gemaakte (recept volgt nog) kruidenboter nog veel lekkerder.

Een verassende, verfrissende salade voor een hoogzomerse barbecueavond. Haal de salade zo laat mogelijk uit de koelkast. Hoe kouder geserveerd hoe lekkerder.

Voor iedereen die van lamskoteletjes houdt is dit recept aan te bevelen. Ook erg lekker met citroen in plaats van sinaasappel.

Italiaanse lamskoteletjes

Veel kruiden geven meer smaak af als ze worden gekneusd. Leg de kruiden op een plank en sla er enkele malen met een klein pannetje op. Je kunt de kruiden ook kneuzen in een vijzel.

Dit recept is vooral lekker als het op de barbecue wordt geroosterd, maar natuurlijk kan het ook geroosterd worden in een grillpan of onder de grill in de oven.